رییس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی با اشاره به اینکه تمرینات رشته پیلاتس میتواند به نوعی طراحی شود که بر اساس شرایط فرد از ساده تا پیچیده باشد، گفت: هجدهمین کنگره بینالمللی پیلاتس به منظور به روزرسانی دانش علاقمندان پیلاتس در کشور با حضور مدرس بینالمللی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی، احمد گواری در هجدهمین کنگره بینالمللی پیلاتس که با حضور آندری نویکف (Andrei Novikov) عضو هیات رییسه کنفدراسیون جهانی پیلاتس و خانواده بزرگ پیلاتس کشور برگزار شد، اظهار کرد: علاقمندان رشته پیلاتس همواره به دنبال بهروزرسانی اطلاعات خود هستند و در همه کنگرهها و دورههای آموزشی و جلسات علمی حضوری پرشور دارند.
وی افزود: علم پایانی ندارد و هیچکس نمیتواند بگوید که نیازی به دانستههای جدید ندارد و از آموختههای جدید بینیاز است؛ همه افرادی که قصد دارند در مسیر انتخاب شده خود موفق باشند باید به علم روز دنیا اشراف داشته باشند.
رییس فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی با اشاره به اینکه علم راه خود را پیدا کرده است، عنوان کرد: در آغاز فعالیت رشته پیلاتس، علم این رشته محدود بود اما امروز با توجه به اینکه پیلاتس تا چه حد میتواند در ذهن، جسم و آمادگی جسمانی مطلوب اثرگذار باشد، جای خود را در کشور ما نیز پیدا کرده است.
گواری با بیان اینکه مجموعه تمرینات پیلاتس میتواند به نوعی طراحی شود که بر اساس شرایط فرد از ساده تا پیچیده باشد، خاطرنشان کرد: پیلاتس رشتهای کم هزینه است و همانند برخی رشتههای پر هزینه نیست؛ این رشته ورزشی نیاز به فضای زیادی ندارد و افراد حتی در خانههای خود نیز امکان فعالیت دارند.
وی افزود: تلاش بسیاری برای توسعه این رشته در کشور از سوی انجمن پیلاتس کشیده شده است اما به این میزان قانع نیستیم و باید تلاشها مضاعف شود و در راستای آگاه کردن مردم نسبت به فواید و اثرات مثبت فعالیت بدنی و مقابله با کمتحرکی برای آحاد جامعه گام برداریم.